...
  • Greek
  • English
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2011

10 - 18 Σεπτεμβρίου 2011, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

76η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με φορέα υλοποίησης τη HELEXPO, είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της νέας πολυκλαδικής της δομής και μέσω των θεματικών εκθέσεων που πραγματοποιεί, η ΔΕΘ ενισχύει τις εμπορικές συναλλαγές και την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας και κατ' επέκταση συμβάλλει ουσιαστικά στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ HELEXPO

www.helexpo.gr

 
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ
130 ΧΡΟΝΙΑ FORNARO
05.02.17
Image

Τον Σεπτέμβριο του 1887 ο Felix H. Fornaro, Ελβετός υπήκοος, αφήνει το το Rapperswil στο St Gallen και έρχεται στην Ελλάδα για να δημιουργήσει ένα γραφείο αντιπροσωπειών με έδρα την Αθήνα.

130 χρόνια αργότερα πολλά έχουν αλλάξει στον κόσμο, στις αγορές και στη δουλειά μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
SECURITY ESSEN
08.10.14

Image

Η έκθεση Essen Security είναι μία από τις σημαντικότερες σε παγκόσμιο επίπεδο για θέματα ασφαλείας και πυροπροστασίας. Η παγκόσμια αγορά για προϊόντα ασφαλείας βρίσκεται σε άνθιση και παρουσίασε στο Essen όλες τις πτυχές της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η FBA ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ INDASA, CHAMALEON ΚΑΙ IWATA ΣΤΗΝ AUTOMECHANIKA
22.08.14
Image

Πρόκειται για κορυφαία έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο και η Fornaro Business Agency θα είναι παρούσα και θα επισκεφθεί τους συνεργάτες της INDASA, CHAMALEON και IWATA οι οποίοι θα συμμετέχουν σε αυτή όπως συνήθως.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο INDASA ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
28.07.14

Image

Οι Έλληνες έμποροι χονδρικής, συνεργάτες του INDASA, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Πορτογαλία και τις εγκαταστάσεις του οίκου ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια ο βασικός προμηθευτής τους σε λειαντικά. Ο INDASA έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις στην επέκταση του εργοστασίου του και στην ανάπτυξη του παραγωγικού του εξοπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ HORECA
01.05.13

Image

Από τα πρώτα χρόνια της κρίσης, ο τομέας που αποτελεί ελπίδα για την ανάκαμψη και τραβάει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών είναι φυσικά ο τομέας του τουρισμού. Σε αυτά τα πλαίσια, ο κλάδος HORECA είναι από τους πιο υποσχόμενους, για αυτό και η Fornaro Business Agency επέλεξε να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο με νέες αντιπροσωπείες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
CHAMAELEON
01.04.13

Η Fornaro Business Agency συνεχίζοντας την ενίσχυση της παρουσίαςτης στο χώρο Automotive Aftermarket, ανέλαβε πρόσφατα την αντιπροσώπευση του Γερμανικού οίκου CHAMAELEON στην Ελλάδα, με υψηλής ποιότητας προϊόντα για το αυτοκίνητο (στόκους, αστάρια, βερνίκι, αρμόκολλες) αλλά και σπρέυ για κάθε χρήση. Ο οίκος Chamäleon προσφέρει ποιότητα Made in Germany και αποτελεί μέλος του κολοσσού Mοtip Dupli. Η επιλογή της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας βασίστηκε στο γεγονός ότι ο οίκος Chamäleon προσφέρει πολύ καλή ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή, δηλαδή μεγάλη αξία, και ταιριάζει απόλυτα με τη πετυχημένη στρατηγική της Fornaro Business Agency στο χώρο της επισκευής του αυτοκινήτου.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΙΔΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
30.11.10

Image

Με την είσοδό της στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου η Fornaro Business Agency δημιούργησε ένα νέο κανάλι άμεσης λιανικής πώλησης για είδη κουζίνας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.coozina.gr  ξεκίνησε να λειτουργεί!

Διαβάστε περισσότερα...
 
IMPERIA
10.11.09

Image

Η Fornaro Business Agency ανέλαβε πρόσφατα την αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου IMPERIA, που εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανών για ζυμαρικά (οικιακής καθώς και επαγγελματικής χρήσης). Η κατασκευή γίνεται 100% στην Ιταλία και το εργοστάσιο προσφέρει ιταλική παράδοση και ποιότητα από το 1932.

Διαβάστε περισσότερα...
 
VICTORINOX - 125 ΧΡΟΝΙΑ
30.09.09

Image

Tο 1884, πριν από 125 χρόνια, ο Karl Elsener ίδρυσε ένα εργαστήριο που κατασκεύαζε μαχαίρια στο μικρό χωριό Ibach στην καρδιά της Ελβετίας. Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν φαντάζονταν ότι τα προϊόντα του θα γίνονταν σύντομα σύμβολα ελβετικής ποιότητας και θα ξεχώριζαν για την πρωτοτυπία τους και το σχεδιασμό τους σε όλο τον κόσμο. Δείτε το επετειακό video.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ANEST IWATA
18.09.09

Image

Ενισχύοντας την παρουσία της στο χώρο Automotive Aftermarket και ειδικότερα στο φανοβαφείο, η Fornaro Business Agency ανέλαβε πρόσφατα την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του ιαπωνικού οίκου ANEST IWATA με τα πιστόλια βαφής εξαιρετικής ποιότητος, τεχνολογίας και σχεδιασμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
SECURITY PRODUCTS
25.06.09

Καθώς τα θέματα ασφάλειας αποκτούν όλο και μεγαλύτερη προτεραιότητα τους τελευταίους μήνες, η Fornaro Business Agency απαντάει στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς με 4 νέες αντιπροσωπείες με σχετικά προϊόντα.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
TOYOTA PR
04.01.09

Ο διεθνής οίκος ΙΝDASA, ηγέτης της ελληνικής αγοράς λειαντικών φανοποιίας για περισσότερο από 20 χρόνια, κερδίζει την διάκριση του Preferred Partner από την Toyota Motor Europe.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
COLOGNE SHOW
04.01.08

Και αυτή τη χρονιά, η εταιρεία μας θα επισκεφθεί τη σημαντικότερη έκθεση στο χώρο των εργαλείων, International Hardware Fair / Practical World,στην Κολωνία. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε μαζί μας αν θέλετε να κανονίσουμε μια συνάντηση με κάποιον από τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε.

INTERNATIONAL HARDWARE FAIR / PRACTICAL WORLD

Διαβάστε περισσότερα...
 
1887 - 2007: 120 Χρόνια
04.01.07

Οι αντιπροσωπείες Fornaro γιορτάζουν την 120η επέτειο λειτουργίας τους στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα για την ιστόρια ενός Ελβετού υπήκοου που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα για να προωθήσει τα προϊόντα της βιομηχανικής Δυτικής Ευρώπης στην Ανατολή.

Image

Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε περισσότερα...