...
  • Greek
  • English
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2011

10 - 18 Σεπτεμβρίου 2011, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

76η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με φορέα υλοποίησης τη HELEXPO, είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της νέας πολυκλαδικής της δομής και μέσω των θεματικών εκθέσεων που πραγματοποιεί, η ΔΕΘ ενισχύει τις εμπορικές συναλλαγές και την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας και κατ' επέκταση συμβάλλει ουσιαστικά στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ HELEXPO

www.helexpo.gr

 
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ
ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ HORECA
18.11.14
Από τα πρώτα χρόνια της κρίσης, ο τομέας που αποτελεί ελπίδα για την ανάκαμψη και τραβάει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών είναι φυσικά ο τομέας του τουρισμού. Σε αυτά τα πλαίσια, ο κλάδος HORECA είναι από τους πιο υποσχόμενους, για αυτό και η Fornaro Business Agency επέλεξε να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο με νέες αντιπροσωπείες. Την αντιπροσωπεία του Ιταλικού οίκου ILSA με μεγάλη ποικιλία ειδών μπαρ, μπουφέ, αλλά και κουζίνας, τον Αμερικάνικο οίκο TABLECRAFT, γνωστό για την ποικιλία του σε είδη παρουσίασης μπουφέ και σύγχρονα επιτραπέζια προϊόντα με καινοτόμο, ιδιαίτερο σχεδιασμό, τον Ιταλικό οίκο MONTINI GUERINO, που εξειδικεύεται στην παραγωγή μηχανών για την επεξεργασία της ντομάτας, αλλά διαθέτει και μία μεγάλη ποικιλία ειδών catering, καθώς και τον Ιταλικό οίκο VIVENZI, που κατασκευάζει είδη από μελαμίνη για επαγγελματική, αλλά και οικιακή χρήση.

Image
Διαβάστε περισσότερα...
 
CHAMAELEON
18.11.14
Η Fornaro Business Agency συνεχίζοντας την ενίσχυση της παρουσίαςτης στο χώρο Automotive Aftermarket, ανέλαβε πρόσφατα την αντιπροσώπευση του Γερμανικού οίκου CHAMAELEON στην Ελλάδα, με υψηλής ποιότητας προϊόντα για το αυτοκίνητο (στόκους, αστάρια, βερνίκι, αρμόκολλες) αλλά και σπρέυ για κάθε χρήση. Ο οίκος Chamäleon προσφέρει ποιότητα Made in Germany και αποτελεί μέλος του κολοσσού Mοtip Dupli. Η επιλογή της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας βασίστηκε στο γεγονός ότι ο οίκος Chamäleon προσφέρει πολύ καλή ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή, δηλαδή μεγάλη αξία, και ταιριάζει απόλυτα με τη πετυχημένη στρατηγική της Fornaro Business Agency στο χώρο της επισκευής του αυτοκινήτου.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
SECURITY ESSEN
08.10.14

Image

Essen Security show has become the world's most important trade fair for security and fire prevention. The world market for security is booming – and has presented itself with all its facets in Essen.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η FBA ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ INDASA, CHAMALEON ΚΑΙ IWATA ΣΤΗΝ AUTOMECHANIKA
22.08.14
Image

Πρόκειται για κορυφαία έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο και η Fornaro Business Agency θα είναι παρούσα και θα επισκεφθεί τους συνεργάτες της INDASA, CHAMALEON και IWATA οι οποίοι θα συμμετέχουν σε αυτή όπως συνήθως.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο INDASA ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
28.07.14

 

Image

 

Οι Έλληνες έμποροι χονδρικής, συνεργάτες του INDASA, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Πορτογαλία και τις εγκαταστάσεις του οίκου ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια ο βασικός προμηθευτής τους σε λειαντικά. Ο INDASA έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις στην επέκταση του εργοστασίου του και στην ανάπτυξη του παραγωγικού του εξοπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ONLINE RETAIL KITCHENWARE CHANNEL
30.11.10
Image

Fornaro Business Agency creates a new direct retail channel for kitchenware products by entering the e-commerce arena. Online store www.coozina.gr begins commercial operation.

Διαβάστε περισσότερα...
 
IMPERIA
10.11.09

Image

Η Fornaro Business Agency ανέλαβε πρόσφατα την αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου IMPERIA, που εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανών για ζυμαρικά (οικιακής καθώς και επαγγελματικής χρήσης). Η κατασκευή γίνεται 100% στην Ιταλία και το εργοστάσιο προσφέρει ιταλική παράδοση και ποιότητα από το 1932.

Διαβάστε περισσότερα...
 
VICTORINOX - 125 ΧΡΟΝΙΑ
30.09.09

Image

Tο 1884, πριν από 125 χρόνια, ο Karl Elsener ίδρυσε ένα εργαστήριο που κατασκεύαζε μαχαίρια στο μικρό χωριό Ibach στην καρδιά της Ελβετίας. Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν φαντάζονταν ότι τα προϊόντα του θα γίνονταν σύντομα σύμβολα ελβετικής ποιότητας και θα ξεχώριζαν για την πρωτοτυπία τους και το σχεδιασμό τους σε όλο τον κόσμο. Δείτε το επετειακό video.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ANEST IWATA
18.09.09

Image

Ενισχύοντας την παρουσία της στο χώρο Automotive Aftermarket και ειδικότερα στο φανοβαφείο, η Fornaro Business Agency ανέλαβε πρόσφατα την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του ιαπωνικού οίκου ANEST IWATA με τα πιστόλια βαφής εξαιρετικής ποιότητος, τεχνολογίας και σχεδιασμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
SECURITY PRODUCTS
25.06.09

Καθώς τα θέματα ασφάλειας αποκτούν όλο και μεγαλύτερη προτεραιότητα τους τελευταίους μήνες, η Fornaro Business Agency απαντάει στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς με 4 νέες αντιπροσωπείες με σχετικά προϊόντα.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
TOYOTA PR
04.01.09

Ο διεθνής οίκος ΙΝDASA, ηγέτης της ελληνικής αγοράς λειαντικών φανοποιίας για περισσότερο από 20 χρόνια, κερδίζει την διάκριση του Preferred Partner από την Toyota Motor Europe.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
COLOGNE SHOW
04.01.08

Και αυτή τη χρονιά, η εταιρεία μας θα επισκεφθεί τη σημαντικότερη έκθεση στο χώρο των εργαλείων, International Hardware Fair / Practical World,στην Κολωνία. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε μαζί μας αν θέλετε να κανονίσουμε μια συνάντηση με κάποιον από τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε.

INTERNATIONAL HARDWARE FAIR / PRACTICAL WORLD

Διαβάστε περισσότερα...
 
1887 - 2007: 120 Χρόνια
04.01.07

Οι αντιπροσωπείες Fornaro γιορτάζουν την 120η επέτειο λειτουργίας τους στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα για την ιστόρια ενός Ελβετού υπήκοου που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα για να προωθήσει τα προϊόντα της βιομηχανικής Δυτικής Ευρώπης στην Ανατολή.

Image

Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε περισσότερα...
 

 
ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
EQUIP HOTEL 2014

16-20 Νοεμβρίου 2014, Παρίσι, Γαλλία

Διαβάστε περισσότερα...
 
HO.RE.CA. 2015
6-9 Φεβρουαρίου 2015, Αθήνα, Ελλάδα
Διαβάστε περισσότερα...
 
AMBIENTE 2015
13 -17 Φεβρουαρίου 2015, Φρανκφούρτη, Γερμανία
Διαβάστε περισσότερα...
 
ASIA-PACIFIC SOURCING 2015

4-6 Μαρτίου 2015, Κολωνία, Γερμανία

Διαβάστε περισσότερα...
 
FASTENER FAIR 2015

10-12 Μαρτίου 2015, Στουτγάρδη, Γερμανία

Διαβάστε περισσότερα...
 
ISH 2015

10-14 Μαρτίου 2015, Φρανκφούρτη, Γερμανία

Διαβάστε περισσότερα...
 
ANUGA FOODTEC 2015

24-27 Μαρτίου 2015, Κολωνία, Γερμανία

Διαβάστε περισσότερα...
 
IFFA 2016

7-12 Μαΐου 2016, Φρανκφούρτη, Γερμανία

Διαβάστε περισσότερα...